Νέα σημεία EasyParcel

Η EASY PARCEL είναι μία νέα υπηρεσία της Delatolas Courier, η οποία απευθύνεται στον φοιτητή, τον επαγγελματία, τον ιδιώτη, δίνοντας λύση σε θέματα ογκωδών και βαριών δεμάτων, μεγάλου κόστους, ταλαιπωρίας και αναμονής.

Η EASY PARCEL προσφέρει τη δυνατότητα στον πελάτη του e-shop να παραλάβει την παραγγελία του, μέσα από μία λίστα συνεργαζόμενων πρατηρίων σε όλη την Ελλάδα.  Ο πελάτης του e-shop μετά την ολοκλήρωση των αγορών του, μπορεί να επιλέξει το πλησιέστερο πρατήριο που μπορεί να παραλάβει χωρίς άγχος ραντεβού, χωρίς δέσμευση ωραρίου, κατά τη διάρκεια της μετακίνησής του από και προς την οικία ή την εργασία του, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Το δίκτυο μας συνεχώς μεγαλώνει με την προσθήκη 13 νέων πρατήριων σε Χολαργό, Ίλιον, Αθήνα (Φιξ), Καλλιθέα, Αθήνα (Πατήσια), Γαλάτσι, Αθήνα (Λιοσίων), Άλιμο, Αθήνα (Γκύζη), Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο Κρήτης και  Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Με το συνολικό αριθμό να φτάνει τα 33 συνεργαζόμενα πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, η υπηρεσία Easy Parcel της Delatolas Courier κάνει πλέον εύκολη την παραλαβή των παραγγελιών σας απ’ όπου και όποτε εσείς θέλετε.