Νέο website για τη Delatolas Courier!!

Delatolas Courier δημοσίευσε τον νέο web site της στο οποίο αναφέρονται όλες οι υπηρεσίες μας, οι περιοχές κάλυψης, το δίκτυο μας, τα νέα μας καθώς επίσης και όλες οι προωθητικές ενέργειες της εταιρείας μας.

logo

 

Η Delatolas Courier διαθέτει σύγχρονο κέντρο διανομής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη Αττικής, ιδιόκτητο στόλο μικρών φορτηγών (Vans), μηχανογραφική παρακολούθηση αποστολών, αντικαταβολών και καθημερινή ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία μας αποτελεί εξειδικευμένο πάροχο υπηρεσιών διανομής, επιχειρηματικά συγκεντροποιημένο και σύγχρονο, ώστε να εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλά δίκτυα διανομής. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται για λογαριασμό των πελατών της οικονομίες κλίμακας, που είναι αδύνατο να πετύχουν επενδύοντας και λειτουργώντας κατά μόνας.

Η  Delatolas Courier εξειδικεύεται σε εταιρείες: καλλυντικών, παραφαρμακευτικών προϊόντων, ιατροτεχνολογικών προϊόντων, κινητής τηλεφωνίας, γραφικής ύλης, εμπορίου χαρτικών, πληροφορικής, ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών υλικών, υδραυλικών υλικών, ειδών υγιεινής, εμπορίου χονδρικής, τουριστικών ειδών κ.α.